Snídaně pro novináře v Praze | Lesensky.cz

Profile picture for user Veronika Duchoňová
Veronika Duchoňová
3. 6. 2016

Brněnská PR a marketingová agentura Lesensky.cz má za sebou organizaci neformální snídaně pro pražské novináře. Pro setkání si vybrali oblíbenou kavárnu Café Louvre. Snídani agentura pořádala pro svého klienta z Jihomoravského kraje – největší český akvapark Aqualand Moravia.

„Na setkání dorazil ředitel akvaparku Petr Pavlacký, který mluvil například o novém hotelu pár kroků od Aqualandu Moravia a dalších novinkách. Setkání jsme pořádali také v souvislosti se zahájením letní sezóny. Cílili jsme na vybrané novináře z lifestylových médií," konstatovala Karolína Křenková, která event pořádala.„8. května se zase setkáme s regionálními médii v Pasohlávkách, kde chystáme tiskovou konferenci i s prohlídkou," doplnila Křenková.

Krásné prostory pražského Café Louvre obohatily i obrazy z jihomoravského akvaparku Aqualandu Moravia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snídaně byla pojatá neformálně. A proto měla i omezenou kapacitu. Novináři měli řadu dotazů na ředitele akvaparku Petra Pavlackého.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atmosféru zpříjemnily i oranžové tulipány.

Potřebujete pomoci
s public relations?

Využijte sílu konceptu PR 360®. Vybereme nejvhodnější nástroje a společně s vámi vytvoříme efektivní a funkční strategii.

+420 777 474 360 info@lesensky.cz

Nebo vyplňte kontaktní formulář